perjantai 10. lokakuuta 2008

Tuunaukset käynnissä..just nytt ;>>

we pimp we do..we do we pimp

tänää riikka tuunailee vaa itteksee :s

Rimada

Rimada avasi oman blogin ,kun tuli aika paljon kaikenlaista palautetta niistä meidän tuunaamista jutuista:D
tänne saa siis ihan vapaasti kertoa omia kommenttejaan,mutta me toivotaan että sellanen haukkuminen jää vähemmälle:/ saa tietenkin sanoa oman mielipiteensä, ja saa myös sanoa ettei tykkää ,mut sellanen kauhee haukkuminen ei tunnu kivalta:(.

Rimadalla menee nyt todella hyvin, ja uuteen blogiimme saattaa ilmestyä uusia merkintöjä niinkin usein kuin joka päivä. Jos tulee jotain tärkeää asiaa tai kysyttävää niin meille voi kirjoitella.

Lopuksi tahtoisimme vielä muistuttaa kaikkia ,että emme tuunaa pelkästään tokio hotel -aiheisia
vaatteita, emmekä tuunaa pelkästään huppareita vaan kaikkea!

kiitos kun olette löytäneet blogimme, ja hauskaa syksyä teille
<3:>

torstai 9. lokakuuta 2008


our work babyboo ;><3

Torstai(Riikka)

Heippa kaikille.

Ähhh ollaan nyt Marian ja Darjan kanssa niin kiireisiä että tuntuu ettei tuunaamiselle jää oikein aikaa.Mutta älkää huoliko,PIAN uutta ON TULOSSA! :D
Mieli pursuaa ideoita ja tekisi kovasti mieli vaan toteuttaa ne mutta omaa aikaa,eikä varsinkaan yhteistä aikaa ei vaan tunnu nyt löytyvän.

Haluan omasta puolestani sanoa ISON kiitoksen kaikille jotka on käyneet katsomassa meidän videoita youtubesta http://www.youtube.com/user/rimada08 ja laittaneet kommenttia.
Kirjotin tossa aikasemmin että mieli pursuaa tuunaus ideoita..kröhm..vink vink..TH ISOA ;D hehaa!Se tulis olee meidän isoin työ tähän asti,kunvaan saatais se nytten toteutettua!!

Ja siis tämähän on meidän blogin ensimmäinen teksti..jatkossa kirjoitellaan jokainen omia juttuja tänne,so keep visiting ..

Lähempäs nyt soittamaan Marialle jos se vois tuoda ne meijän tekemät alustavat suunnitelmat seuraavasta työstä,jotta päästäs tänään alkuun.

with love
-riikka from rimada-