perjantai 6. helmikuuta 2009

Daarrjaa :

Eilen tehtii Rimadan kanssa "kenraaliharjoitukset" eli katsoimme mitä tavaroita tarvitsemme näyttelyyn, joka lähestyy, ja jota täällä kaikki jännittävät. Olemme saaneet kuullla että tätä kyseistä näyttelyä tulee katsomaan monet monet ihmiset, ja paikalla on myös vieraskirja, jonne on mahdollista kommentoida työtämme. Irvailevat ja loukkaavat viestit poistamme sieltä välittömästi, toki jos ei tykkää niin saahan sen sanoa, mutta esim. kirosanat on parempi jättää pois, sillä ymmärrämme tietenkin jos joku ei meidän työstämme tykkää. Tosin tahdomme teidän tietävän että nämä kyseiset ilkeät kommentit eivät menoamme hidasta , emmekä tule ainakaan lopettamaan tuunausta joiden tällaisten asioiden takia.
Kiitos myös kaikista sähköposteista joita te ihmiset olette meille lähettäneet, olemme lähiaikoina saaneet rutkasti tilauksia, ja tuunauksemme lisääntyvät kaiken aikaa.
Muistuttelen vielä, että MUISTAKAA, että tuunauksiamme saa ostaa näyttelyn jälkeen.
Ja vielä sen verran, että tulkaa mieluiten katsomaan näyttelyämme vasta 17.2 niinkuin sanoin jo eilen, sillä saamme rakentaa näyttelyn 16.2 ja siinä kestää, sillä olemme keksineet kaikenlaista sinne seinille ja muuta.


Jännitetään tätä suurta hetkeä yhdessä, Darja <3

torstai 5. helmikuuta 2009

rimada

Uusia tietoja :


Elikkäs siis, jos tahdotte käydä näyttelyssämme niin menkää vasta hiihtoloman toisena päivänä, eli 17.2,sillä saimme tietää että saamme koota näyttelymme vasta 16 päivä. :> tällä hetkellä olemme marialla ja darjalla ja suunittelemme näyttelyä,johon kaikki alkaa olemaan jo valmista.<3

whit love:rimada <3

maanantai 2. helmikuuta 2009

Darja kertoo :

Meidän näyttely lähestyy hyvää vauhtia, elikkä tosiaan 16.2 se on tuolla Tikkurilan kirjastolla, ja siellä niitä meidän töitä voi käydä kurkistelemassa. Tiedoksi myös kiinnostuneille, että näyttelyn jälkeen näitä Rimadan tuunaamia tuotteita on mahdollista myös ostaa. Tästä on tulossa todella hieno tapahtuma, ja muistatte päivämäärän hyvin siitä, että se on samana päivänä kun hiihtolomat alkavat, ainakin täällä Helsingin lähistöseudulla.
Ilmoittelemme tarkemmin myös siitä, että paljonko tuotteet tulisivat maksamaan.Nämä vaatteemme lähtevät nyt ainakin näyttelyn jälkeen ihan kohtuuhinnoilla uusiin koteihin, eli hinnat eivät todellakaan ole katossa.
Tieodksi, että kiinnostuneita on TODELLA huimasti, eli aika monet ovat kiinnostuneita näistä Rimadan tuunaamista "hienouksista". Kiitos myös siitä ,että edelleenkin täällä on uskollisia ihmisiä, jotka lukevat blogiamme.
Lisätietoja voi kysäistä täältä meidän blogistamme, meillä on myös MySpace, tosin täällä tulee ainakin omalta osaltani käytyä enemmän.Kaikenlaisiin kysymyksiin saa siis vastauksia, ja kaikista eniten kysytyimpiä kysymyksiä julkaisemme myöskin täällä blogissamme, jotta jos joku ei ihan uskaltanut kysyä, niin saa vastauksia, ja myöskin ihan senkin takia, että ihmiset saisivat lisätietoa meistä.


näkymiin, <3: Rimadan Darja