torstai 12. helmikuuta 2009

Darja:

RIMADAN NÄYTTELY ON IHAN KOHTA!!!

Eli siis enää pari pari pari päivää ennen kuin Rimadan näyttely alkaa, ja samalla hiihotoloma! Kaikki siis kipin kapin merkkaamaan kalenteriin viimeistään nyt, että Rimadan näyttely on 16.2 ja nyt kun kerran tiedänkin milloin se loppuu, niin ilmoitan, että se loppuu 7.3 eli reilut kolme viikkoa ehtii siellä olla ennen kuin seuraavat näyttelyn rakentajat alkavat sinne saapua.
Nyt on myös ilmennyt seuraavanlainen ongelma : emme voi kirjastolla myydä näitä vaatteitamme, eli siis jos on joku kiinnostunut ostamaan tuunauksiamme, hänen täytyy ilmoittaa joko tänne blogiin, tai sitten sähköpostiin laittaa pikainen viesti, että olisi kiinnostunut ostamisesta.

Tällaisia ilmoituksia oli tällä kertaa, uutta kuuluu aivan pian.
Laitan tähän oheen vielä yhden lempibändieni ihanan ja kultaisen kappaleen linkin, jotta tekin pääsette siitä nauttimaan <3

Uutta kuuluu, ja pian <3: Rimadan Darja

http://www.youtube.com/watch?v=0rgInHvW8Ic

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

NEWS!!!! :><3

THIS IS A GOOD DAY FOR US..we are having our first magazine interview ;D and we are sooooooo exciteed about it!



with love
riikka -rimada-

maanantai 9. helmikuuta 2009

vielä yksi tarkennus




jos joku aikoo /ajattelee/haluaa tilata meiltä vaatteita se ei vielä ihan kannata ,sillä tilauksissa on ilmennyt pieniä seikkoja mitkä meidän täytyy vielä laittaa kuntoon..!että siinä menee vielä vähän aikaa :)) <3.

hate it or love it



first I did hate it..



and then..



I fell in love with it.. :><3!

rock on mtv!! ;D

with love riikka

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Darja kirjoitteleepi:

Jännittää aika mukavasti tuo näyttely. Siihen ollaan nyt valmistuttu ja täällä Marian huoneessahan ne kaikki tuunaukset ovat. Kohta tulee ystävänpäivä, ja olenkin jo ostellut kaikenlaista kavereilleni, tosin Riikalle teen itse erään jutun, mikäli aikani riittää kaiken tämän touhuamisen keskellä (: Marialle en ole vielä keksinyt, mutta onneksi aika riittää ihan hyvin siihen, että kehittelisin jotain pientä hommelia.
Täällä me ollaan jännitetty kaikki yhdessä tätä suurta tapahtumaa, ja niille ketkä kyselivät, niin edelleen , kyllä, näitä tuunauksiamme ON mahdollista ostaa, tosin vasta tämän näyttelyn jälkeen. Muistutan vielä jälleen kerran, että jos jo valmiiksi tuunaamistamme tuotteista ei löydy mieleistänne, niin toki voitte kertoa meille millaisen vaatekappaleen haluatte, eli teemme myös tilaustyötä. Saatte itse suunnitella ja olette aivan vapaat keksimään mitä haluatte , ja me vain toteutamme teidän ideanne yms.Ja jälleen kerran muistutan ,että hintamme eivät todellakaan ole korkeat, vaan aivan kohtuulliset, eivätkä mikään hinnoistamme ole tähän mennessä mennyt yli 100 euron. Tietysti se riippuu kuvan tai tekstin koosta yms, ja voimme laittaa hinnastotaulukkomme tänne sivuille , jos näitä kiinnostuneita ilmaantuu lisää.
Kiitos edelleen kaikille lukijoillemme, ja nauttikaahan tulevasta hiihtolomasta kaikin siemauksin <3: Rimadan Darja