perjantai 6. helmikuuta 2009

Daarrjaa :

Eilen tehtii Rimadan kanssa "kenraaliharjoitukset" eli katsoimme mitä tavaroita tarvitsemme näyttelyyn, joka lähestyy, ja jota täällä kaikki jännittävät. Olemme saaneet kuullla että tätä kyseistä näyttelyä tulee katsomaan monet monet ihmiset, ja paikalla on myös vieraskirja, jonne on mahdollista kommentoida työtämme. Irvailevat ja loukkaavat viestit poistamme sieltä välittömästi, toki jos ei tykkää niin saahan sen sanoa, mutta esim. kirosanat on parempi jättää pois, sillä ymmärrämme tietenkin jos joku ei meidän työstämme tykkää. Tosin tahdomme teidän tietävän että nämä kyseiset ilkeät kommentit eivät menoamme hidasta , emmekä tule ainakaan lopettamaan tuunausta joiden tällaisten asioiden takia.
Kiitos myös kaikista sähköposteista joita te ihmiset olette meille lähettäneet, olemme lähiaikoina saaneet rutkasti tilauksia, ja tuunauksemme lisääntyvät kaiken aikaa.
Muistuttelen vielä, että MUISTAKAA, että tuunauksiamme saa ostaa näyttelyn jälkeen.
Ja vielä sen verran, että tulkaa mieluiten katsomaan näyttelyämme vasta 17.2 niinkuin sanoin jo eilen, sillä saamme rakentaa näyttelyn 16.2 ja siinä kestää, sillä olemme keksineet kaikenlaista sinne seinille ja muuta.


Jännitetään tätä suurta hetkeä yhdessä, Darja <3

Ei kommentteja: